31. 7. 2014

Tři bratři



Chtěli byste v srpnu do kina, ale nevíte na co? Česká filmotéka nás zve na novou pohádku ,která vypadává opravdu slibně. O co jde?




Tři bratři (Vojtěch Dyk, Tomáš Klus, Zdeněk Piškula) se vydávají do světa na zkušenou, aby si našli nevěsty a rodiče jim mohli předat hospodářství. Sourozenci při svém putování jako kouzlem vstupují do slavných pohádek, ve kterých je čeká mnoho nástrah, nečekaných příhod a možná také láska... Filmová pohádka Tři bratři nabízí spoustu dobrodružství, překvapivých situací, ale také laskavého humoru. Děj filmu, včetně známých a oblíbených písniček, které ve filmu zazní, pochází z pera Zdeňka Svěráka a Jaroslava Uhlíře.
zdroj: csfd.cz



Mám takový pocit, že v této pohádce si na své přijde každá mladá duše. O hlavní tři postavy se podělili tři mladí a úspěšní čeští herci/ zpěváci. Tomáš Klus, Vojtěch Dyk a Zdeněk Piškula. Já jsem se s pohádkou seznámila díky sledování Klusovo facebookových stránek.
Bez problémů přiznávám to, že se jdu podívat hlavně na to, jak Tomáš hraje. 

Pohádka je mixem pohádkových dějů a příběhů. Najdeme zde Červenou Karkulku, Šípkovou Růženku, Dvanáct měsíčku a spoustu spoustu dalších..
                                                                                                                                                                             


Viděla jsem pár videí a mám takový pocit, že i "Film o filmu" plus několik rozhovorů s herci a panem režisérem a sama za sebe říkám, že se na pohádku moc těším. České filmy moc nemusím, ale tohle bude stoprocentně jeden z dalších, který mě příjemně překvapí.

Premiéra je (nejsem si tím úplně jistá, tak se omlouvám pokud to napíši špatně) 14 srpna, dlouhá bude 86 minut a já už se na ní moc těším.

A co vy?

1 komentář:

  1. Achjo, me uz ty ceske nove pohadky nejlip s Klusem nebo Dyké (ted uz rovnou oba) nejak nebavi :((

    OdpovědětVymazat

Velice děkuji za každý komentář. Vždyť sami víte, že potěší. :)