19. 8. 2014

Hrajeme Tajně

Název: Hrej tajně
Autor: Emma Hart
Originální název: Playing for keeps
Rok vydání: 2013
Nakladatelství: Galantea







Antonace:
Miluje ho a chce, aby její láska byla opětována. On se však citům k ní zoufale brání...


Aston Banks se nikdy nechtěl zaplést do vztahu s Megan Harperovou- ani té osudné noci. Od dětství ho pronásledují děsivé vzpomínky, s kterýma není schopen se vypořádat. Ví, že právě ona by dokázala během chvíle prorazit ochrannou zeď, kterou kolem sebe postavil, aniž by si to uvědomil.
Branden drží nad Megan ochrannou ruku. A Megan rozhodně neměla v plánu svého nejlepšího kamaráda z dětství zklamat tím, že si něco začne s Astonem. Když však pozná, že Aston není jen typický frajírek, jakým se z počátku jeví, už není cesty zpět...
Astonovo dětství bylo horší než si vůbec Megan uměla představit. Její láska je ale mnohem silnější než démoni, kteří ho denodenně pronásledují. Ani Aston se už dál nedokáže lásce bránit, ale právě díky ní se může svých démonů postavit a porazit je. Konečně máš šanci poprat se s tím, co je ukryto hluboko v jeho nitru... s tím, čemu už nikdy nechtěl čelit.. s tím, čemu už se tak dlouho vyhýbal. S tím vším se ale musí vypořádat tak, aniž by Branden něco zjistil... Uchovat jejich vztah v tajnosti nemohlo být nikdy těžší..




Nejsem si úplně jista, co o této knize říci. První díl jsem si zamilovala a druhý mne.. jaksi zklamal. Ne zcela a úplně, ale zklamal.
Jak už antonace napovídá, v tomto díle jsou hlavními hrdiny nejlepší kamarádi předchozích hlavních postav. Aston Banks a Megan Harperová. Nevím přesně kdy vyšlo 50 odstínů, ale s erotickými romány se rozthl pytel. I v této knížce nás čeká plno erotických scén a milovníci těchto knich si tudíž přijdou na své.
Aston a Megan jsou naprosto odlišní lidé. On je floutek, který souloží se vším, co se aspoň trochu hýbe a Megan? Megan jsem si oblíbila nejenom kvůli panu Darcymu, kterého milovala. Megan byla něžná a dovoluji si říci, že i romantická duše. Která pro sprosté slovo nejde daleko.

Asi bych se k ní v nejbližší době nedostala, ale měla jsem chuť na něco ... Na něco zvráceného, romantického a "pubertálního". Pokud hledáte něco podobného jako já, Hrej Tajně je pro tuto příležitost naprosto správná.

Díky Meganině nejlepšímu příteli, Brandonovi, je Aston něco jako "zakázaným jablkem" a to ji možná přitahuje ještě o něco více. Aston by nikdy nedoufal v to, že se zamiluje. Udržet tajný vztah na vysoké škole není jen tak. A přesto se to rozhodnout risknout. Dokáží to ale zvládnout? Jak jen tohle může dopadnout?


Jak už jsem psala, první díl si mě získal okamžitě. Druhý mne zklamal a proto mu nedokáži dát plný počet hvězdiček. Taktéž se omlouvám za to, že má recenze nemá více než 300 slov, ale nedokáži napsat více. Pořád si nejsem jista tím, co si o knize vlastně myslím.


Hodnocení:
3,5/5

4 komentáře:

  1. Knihu bych si chtěla přečíst, jenže bych se prvně musela vrhnout na první díl. :) Ale nejsi jediná, kdo byl zklamaný, protože mnoho blogerů píše, že je kniha o poznání horší a sprostější než první díl :)

    OdpovědětVymazat
  2. Byla jsem z toho zklamaná, že na to nadávám. Není to špatné, ale ani dobré :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky se mi libil vic prvni dil.
    Btw, kniha vysla letos. ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já včera dočetla první díl, je to taková pohádka na zaplácnutí času no :)

    OdpovědětVymazat

Velice děkuji za každý komentář. Vždyť sami víte, že potěší. :)