19. 9. 2014

Páteční unboxing

Konečně jsem se dostala na poštu a tudíž i ke knížce, na kterou jsem se tolik těšila. Hurá!! A co že tam čekalo? 


Balíček to byl tedy pořádný.


Kniha napsaná na 330 stránek.. A o jakou knížku jde?


Jedná se o knížku jedné z mých nejoblíbenějších seriálových hereček Lauren Grahamové. A o čem příběh je? Přikládám antonaci jako ukázku:

"LAUREN GRAHAMOVÁ se proslavila rolí v seriálu Gilmorova děvčata, ale ještě předtím napsala vtipný román o touze stát se herečkou.
Píše se únor roku 1995 a Franny, která už v New Yorku bude skoro tři roky, stále pracuje jako servírka. Jejím jediným hereckým úspěchem je jen reklama na nevkusné vánoční svetry a občas nějaký ten casting. Její nejlepší kamarádka Jane a spolubydlící Dan se jí samozřejmě snaží všemožně podporovat. Franny je ale jasné, že fanklub čítající dva fanoušky, není zrovna velké terno. Zároveň moc dobře ví, že důležité je nevzdávat se. Protože jednoho dne se jí to možná podaří..
Román Jednoho dne, možná je příběh o naději, velkých snech, hledání sebe sama, překročení vlastních hranic, očekáváních, která od života máme. A také o tom nejdůležitějším- o lásce, bez které by to v životě nemělo smysl."


Okamžitě se vrhám do čtení, protože příběh mi připadá krásný. Četli jste? A co přišlo vám tento týden? 



5 komentářů:

  1. Přeji krásné čtení, určitě to bude krásná kniha :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná kniha :) Zrovna teď jsem jí viděla u Eamane :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já už se na ní moc těším. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle sem na ni zrovna koukala, ale vubec sem si nespojila, ze je to jmeno z mych milovanych gilmorek, tu musim mit !

    OdpovědětVymazat
  5. Rachel věř mi, že Lauren není pouze dokonalou matkou Gilmorovou, kterou by si přála každá dcera, ale i velmi dobrou spisovatelkou :)

    OdpovědětVymazat

Velice děkuji za každý komentář. Vždyť sami víte, že potěší. :)