18. 12. 2014

Kdo je skutečnou autorkou blogu?

Kdo je autorkou tohoto blogu? Co má společného s knihami? A co na nich tolik miluje? Dovolte mi představit se...


Jmenuji se Lucka a skoro rok patřím mezi plnoleté. Konečně mohu volit! Jupí! Za pár měsíců dokončím třetí rok umělecké školy v Bechyni. Mé poznávací znamení? V jedné ruce štětec a ve druhé prokletě dobrá kniha.Co bych ráda dělala dál? Stala se světoznámou a uznávanou novinářkou. Napsala knihu. Měla dům plný koček. Jedna šílenější představa než druhá, že?


Co jsem dále? Skautskou vedoucí, milovnicí Gilmorových děvčat, na které bych se mohla dívat pořád a pořád dokola, fanynka britské královské rodiny a hlavně. Kvalitních knih a příběhů. Nic nedokáži milovat níce, než fantastickou obálku a jedinečný příběh.

Poslední dobou neřeším nic jiného, než to, co by bylo v mé krajině strachu. Tudíž si dokážete živě představit, v jaké frakci bych ve světě Divergence asi byla, že ano. Naopak ve světě nezapomenutelného Harryho Pottera bych stála na straně Vy-Víte-Koho, protože dobráčci s kulatýma obroučkama mě nikdy moc nebrali.

Nikdy neřeknu ne Snídani u Tiffanyho. Ovšem velmi ráda si nechám ujít blyštivého Edwarda Cullena a nové filmové zpracování Hobita. Miluji svou postel a růže, které dostávám od mužů ( kterých, bohužel, není moc. Protože hned poznají, jaká potvora jsem).


Proč mám tento blog? Protože bez něj nedokáži žít. Nepíšu? A jako bych nebyla. Věřte mi, čtenáři. Tyto stránky se jednou dostanou do velké Síně slávy.


  

2 komentáře:

  1. V něčem bychom se docela dobře shodly :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, ty jsi taky skautská vedoucí? Já už skauta nestíhám, ale moc mě bavil... :(

    OdpovědětVymazat

Velice děkuji za každý komentář. Vždyť sami víte, že potěší. :)