25. 12. 2014

Knihomolův Ježíšek



Tak.
Všichni jsme nacpaní k prasknutí, obloženi dary od Ježíška, spokojeně se usmíváme a koukáme na pohádky. Pamatuji si doby, kdy jsem nevěděla jestli chci tuhle, nebo tuhle panenku. A nebo bych si snad měla napsat o nové kolo? A nebo dokonce o počítač a všelijaké vymoženosti? Víte co řeším dnes? Jestli si mám napsat o tuhle knížku, nebo o tuhle... Nebo o milion jiných.
Jsem "už nějakou tu dobu" dospělá a pořád se nemohu dočkat večeře, té doby, kdy budeme jako rodina pohromadě a radosti z dárků. Díky Bohu už kvůli tomu nevstávám v šest ráno!
Co mi nakonec přinesl? Věřte mi, že jsem málem plakala radostí. Knížky jsou tři a hned vám povím proč..
Dostala jsem spoustu peněz abych si zajela sama nějaké koupit. Prý je těžké vybrat knížku, kterou ještě nemám doma (:D). A tak v pondělí udělám menší nájezd na knihkupectví. Ale už dost povídání! Tady máte fotku toho, co jsem dostala.



Jsou to samé poklady, že? A pokud víte, čtečce jsem se vyhýbala dloooouhou dobu. A po přečtení zhruba sto stran z knihy The Mortal Instrument: City of Bones, musím konstatovat, že to zase není tak špatná věc. Co vy? Máte taky nějakou tu čtečku? A jak jste s ní spokojení? 

Zůstaň se mnou : Ten film je tak nádherný. Vyvolal ve mě tolik emocí, A knížku jsem prostě musela mít. Četla jsem na ní spoustu recenzí a každá říkala něco jiného. Někdo ji miluje, někdo ji nenávidí.

Hledání Aljašky: Přečetla jsem ji do poloviny, pak jsem zaklapla počítač a řekla si, že ji přečtu až ji budu držet v ruce. Že ji nechci číst v elektronické podobě. A světě div se. Kniha mi po třech týdnech říká pane.

Papírová města: Na ty jsem zvědavá nejvíce. Nevím, co od nich očekávat. Četli jste tuto knížku ? A líbila se vám?




Tak to jsou mé dárky. Co Ježíšek nadělil vám? Přeji vám krásné vánoce a zbytek roku. :))

8 komentářů:

  1. Green zbierka? :D Čítala som len Zostaň so mnou a knižka ma zaujala aj bavila.
    Ja som dostala 4 knižky, dve Assassins Creed, Zelenú jako smaragd, Zlodejku kníh :)

    OdpovědětVymazat
  2. Papírová města jsem dočetla včera. Místy sice zbytečně natahované, přesto ale úžasná kniha, kterou určitě stojí za to přečíst :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Zůstaň se mnou a Hledání Aljašky jsem dostala taky! :D A dostala jsem místo čtečky tablet se kterým jsem mnohem spokojenější.
    Jinak o knihách které jsem dostala na Vánoce nebudu psát článek, protože já jsem prostě líná těch 8 knih tady vypsat. :D
    zavk.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Hledání Aljašky jsem taky dostala, akorát v hardbacku, aby mi ladily k ostatním knihám od Greena :) Já letos dostala více dárků do osobního života, které už jsem dlouho chtěla, takže jsem taky šťastná :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hledání Aljašky jsem si zrovna včera koupila v knihkupectví^^ :D .. Bude to první knížka od Greena, kterou čtu, tak snad mě nezklame. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já tak strašně miluju čtení a knížky, ale bohužel na to teď vůbec nemám čas, naposledy jsem četla knížku před půl rokem než se mi na rodila dcera a od té doby mám smůlu :( Až vyroste tak si to budu muset vynahradit. Zrovna na knížku zůstaň se mnou mám hroznou chuť! Závidím :) http://behappyandbefiit.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Já dostala spoustu knih, o kterých zítra postnu článek. A dostala jsem také čtečku a na svou první knihu čtenou na čtečce se teprve chystám ale jsem velmi zvědavá :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Čítačku mám už tri roky a neviem si ju vynachváliť - skvelá vec, ak človek chce čítať knihy v angličtine :)

    OdpovědětVymazat

Velice děkuji za každý komentář. Vždyť sami víte, že potěší. :)