9. 10. 2014

Procházka Prahou

Miluji svou školu! Miluji svou školu! 

Moc často to neříkám, ale tentokrát chválou šetřit nebudu. Díky škole o oboru, který studuji, jsem se dostala na světoznámý DESIGNBLOK. Byla jsem na něm prvně a z celého srdce doufám, že příští rok pojedu zase. Takových nádherných a originálních věcí, co lidská bytost dokáže vyrobit. Bylo to něco neskutečného! A jako by to osud chtěl, první zastávka byla jen kousek od Neoluxoru. A kam jakým směrem se asi ubírala má cesta po prohlídce? Do Neoluxoru. Správně! A co jsem si koupila tentokrát?






 Kdo by neznal trpaslíka Tyriona. A kdo by k němu cítil nějaké negativní emoce. Já jsem z něj a jeho hlášek naprosto unešená. A tato kniha jich má v sobě plno. Je malinká a přečtete jí za hodinovou cestu vlakem. Už brzy na ní bude recenze. :)
 
 Po této knize jsem pokukovala už nějaký ten pátek a když jsem jí na vlakovém nádraží viděla v knihkupectví, nemohla jsem ji tam nechat. Filmy s Batmanem mám ráda od malička a upřímně říkám, že nevím co od toho očekávat v knižním podání. Takže pokud jste ji někdo četl, rozhodně mi napište do komentářů :)
Mým posledním knižním úlovkem je Prázdné místo od paní Rowlingové.  Spousta blogerů si jí chválilo a já snad nečetla jedinou recenzi plnou kritiky. Bohužel nevím a ve skutečnosti nemám nejmenší tušení, kdy se k ní dostanu. 

A tohle? To je má první audiokniha, na kterou jsem neskutečně zvědavá! Dostala jsem ji jako dárek v Neoluxoru a já se na ní hrozně těším. Nikdy jsem audioknihám moc nevěřila, protože... Řekněme si to upřímně. Není to skutečná kniha. 


Pokud byste se měli chuť přečíst si něco o slavném a mnou velmi obdivovaném Designbloku, tak vám mohu už teď slíbit, že nějaký ten článek bude. Stejně jako recenze na moudra trpaslíka Tyriona. :)


6 komentářů:

  1. designblok musel byt zajimavy. a na prazdny misto se tesim, mam ho taky doma.

    OdpovědětVymazat
  2. Designblok je báječná věc, doporučila bych ho každému, kdo hledá inspiraci :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo, chtěla bych se tam také někdy podívat. My jsme v tu doby v Praze byly též, ale v divadle.. :) Snad příště.
    Jinak kniha o trpaslíkovi mě dostala, četla jsem něco myslím v angličtině, pokud si to nepletu s jinou :)

    OdpovědětVymazat
  4. Také miluji Batmana a vůbec mám hrozně ráda filmy, které se točí podle komiksů :) Každopádně kniha by mě asi moc nelákala. Jsem zvědavá, co na ni řekneš, třeba mě nakonec nalákáš na její přečtení :)

    OdpovědětVymazat
  5. Designblok mohu doporučit všem, protože podle mého člověk pochytí inspiraci ve všech směrech. Já se chystám na Sin City a to je vlastně také natočené podle komixu a na to jsem hodně zvědavá. :) Od Batmana nemám žádná očekávání, proto mě to možná velmi překvapí. )

    OdpovědětVymazat

Velice děkuji za každý komentář. Vždyť sami víte, že potěší. :)