10. 10. 2014

Unboxing a soutěž se Stoletým staříkem

Co na mě čekalo na poště tentokrát? A ta soutěž? Jak to, že jsem vyhrála?
Jednalo se o první knihu od nakladatelství Host. Mám s nimi navázanou spolupráci už delší dobu, ale jen formou e-knih. Tentokrát mi byla udělena výjimka a kniha "Jak číst romány jako profesor" přišla v celé své kráse. Naprosto jsem se zamilovala do obálky. Ta barva se mi u knih zdá naprosto originální a jedinečná. Ještě jsem jí na žádné jiné neviděla.




A ta soutěž? V TV programu byla soutěž týkající se knihy "Stoletý stařík, který vyskočil z okna a zmizel" a já si řekla, že bych to mohla zkusit. Po odeslání sms zprávy jsem to okamžitě vypustila z hlavy, protože já v soutěžích nikdy nevyhrávám. A najednou mi napsala má drahá maminka, že přišla kniha i DVD. Ani netušíte, jakou jsem měla radost!





Na tuto knihu se obzvláště těším. Když čtete hodně knih, spousta z nich vám splývá nebo se vám motají. Kniha je podle recenzí velmi dobrá a vtipná. V první řadě vám zaujme ta nádherná barva obálky. Pokud jste ji někdo četl, rozhodně mi napište jak se vám líbila. :)




A Stoletý stařík? Všemi milovaný a mnou obdivovaný. Mrzí mne, že mám teď spoustu recenzních výtisků, protože to bude trvat hrozně dlouho, než se dostanu ke Staříkovi. Jaký je váš názor na Staříka? A co film? Jak se vám líbil film? Mě právě podle fotek moc nezaujal a toho se trochu bojím.




Troufám si říci, že tento týden byl opravdu dobrý. Co přinesl vám? :)

7 komentářů:

  1. Já bohužel nemůžu na Staříka nic říct, protože jsem ani neviděla film a ani jsem nečetla knihu, kterou bych ale moc chtěla! :) U mě byl tento týden také skvělý, protože jsem dostala novinky, mezi kterými je Kořist nebo Trhni si! a zrovna dnes mi přišel recenzní výtisk Kde hvězdy stále září. Kniha je vážně úžasná. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tu od Hostu bych si taky chtela precist, dej vedet, jaka je :)

    OdpovědětVymazat
  3. Páni já žádnou pevnou nikdy nedostala! Super, těším se na recenzi! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Basterko, byla to jediná výjimka, protože jí neměli jako e-knihu. Tak se na ní moc těším.
    Rachel rozhodně napíšu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pro Staříka si už dlouho plánuji zajít do knihovny, ale nemám čas a bojím se, že tam třeba ještě nebude. Film si chci nechat až na potom, protože se bojím, že by mě zklamal. :) Snad se k němu dostanu, co nejdřív a ať se ti líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuju :) Mamka zrovna včera chtěla koukat na DVD, tak jsem rázně zakročila a řekla, že DVD bude až po knize. Já z celého srdce doufám, že mě nezklame, protože se na něj moc těším a očekávání mám také velké :)

    OdpovědětVymazat
  7. Stoletý stařík je skvělý, jak kniha, tak film. Je to opravdu zajímavě napsaný a v některých místech se i zasměješ. Film mi oproti knize přišel trochu ochuzený o děj, ale vzhledem k rozsahu knihy se to dá pochopit

    OdpovědětVymazat

Velice děkuji za každý komentář. Vždyť sami víte, že potěší. :)