30. 1. 2015

24hodinový Read-a-thon

Jak už jste mohli podle názvu poznat, dnešní článek se bude věnovat čtecímu maratonu na který se těším jak malá holka. O co se jde? A jaké knihy zvolím pro můj první čtecí  maraton? 


Celý maraton pořádá Terez z tohoto blogu a pokud se ještě na poslední chvíli nepřidáte, jste blázni. Co vás v takovém čtecím maratonu čeká? Celý den můžete bez jakýchkoliv číst a číst. To je vlastně taková ideální sobota, ne? Konečně jsem dostala vysvědčení a nemusím řešit to, jestli píšu zítra z angličtiny, nebo pozítří ze španělštiny. Mohu se celý den věnovat čtení a nikdo a nic tomu nezabrání. A co budu číst?



Nejsem blázen, nemyslete si. V knize Zavržený mi do konce chybí 60 stran a v knize S láskou, Rosie zase něco kolem osmdesáti stran. Ty možná dočtu ještě dnes.  A ostatní knihy? Před filmem "Padesát odstínů šedi" plánuji re-reading prvního dílu. A kdy jindy ho číst než při čtecím maratonu? Tak padne náš svět a Divoši mi v knihovně leží sotva dva týdny, ale ráda bych je přečetla. 

Takže si to tak nějak shrňme :

1. Dočtení knihy Zavržený
2. Dočtení knihy S láskou, Rosie 
3. Re-reading knihy Padesát odstínů šedi
(když budu schopna ještě číst)
4. Čtení knihy Divoši
5. Čtení Tak padne náš svět



Teď už snad zbývá jen GIF s  velmi důležitou informací:


Přidáte se? A co budete číst? Přeji hodně štěstí! :)

  

2 komentáře:

  1. Já se maratonu taky účastním, ale jsem dost nemocná, tak nevím, kolik knih zvládnu. Ale tobě držím palce, máš hezkou kupičku :)

    OdpovědětVymazat
  2. Veľmi dobré knihy :) ak by som mohla, hneď by som sa s radosťou pustila do S láskou, Rosie. Zaujíma ma, prečo je tá vaša kniha až taká hrubá keď v slovenčine to zase až taká hrubá kniha nie je :)

    OdpovědětVymazat

Velice děkuji za každý komentář. Vždyť sami víte, že potěší. :)