15. 1. 2015

Unboxing

A je to tady.
První unboxing roku 2015 je tady. A co mi přinesl? Knihu, do které jsem se okamžitě zamilovala. Čirou náhodou  má filmové zpracování dnes premiéru. Už víte o co  kráčí? Mnozí z vás již jistě tuší. Knihu mu poskytl Webmagazín Rozhledna jako recenzní výtisk a já jim mnohokrát děkuji.







Balíček to byl tedy obrovský. Až jsem se lekla, že knih je více a přemýšlela jsem, o jaké další knihy  jsem si vlastně napsala.





A tramtarará! Fanfáry prosím! Tou vzácnou knihou je "S láskou,Rosie". Romanťárny normálně nečtu, ale na tohle se těším jako blázen. Vzhledem k tomu, že ve filmu hraje Lily Collins a Sam Claflin, rozhodla jsem se, že ho prostě musím vidět.

Četli jste tuto knížku? A pokud ano, jaký na ní máte názor? 
A jaké knihy vám přišly tento týden?

9 komentářů:

  1. Pááni krása! :) V knihkupectví mě vážně překvapilo, jak tlustá ta kniha je. Ale sama ji neplánuji číst, asi zajdu jen do kina (což je mimochodem věta, za kterou mám vždycky chuť vraždit :D ).

    OdpovědětVymazat
  2. Nečetla, ale trailer na film mě docela zaujal, jsem zvědavá, jaké to bude :)

    OdpovědětVymazat
  3. S tou tloušťkou souhlasím. Nečekala jsem skoro 500 stran. :D Uvidíme jaká kniha bude.

    OdpovědětVymazat
  4. Všude jsou upoutávky na film, všichni kupují knihu a mě nějak neláká ani jedno :/

    OdpovědětVymazat
  5. Ja to cetla uz davno. :-) Kniha uz vysla s nazvem Kde konci duha, pred x lety. :-) Je to totez, akorat to melo starou obalku a jiny nazev, protoze to ma v aj dva nazvy. Novinka to neni, ale je to pekna kniha. :-) Veru

    OdpovědětVymazat
  6. Mně také přišla a už jsem se do ní začetla. Blížím se k polovině a musím říct, že jsem si zvykla na to, jak je to napsané a vůbec mi to nevadí, čte se mi to jedním dechem. :) Ať se líbí i tobě! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mě už taky došla a je krásná! Už jsem ji i rozečetla a čte se celkem rychle, takže ten počet stránek nebude zas taková tragédie :D

    OdpovědětVymazat
  8. Tuto knihu jsem zatím nečetla, ale chystám se na ni... Snad se Ti bude líbit :)

    OdpovědětVymazat
  9. Četla jsem ji a už jsem na ni dělala i recenze. Je to úžasná kniha, už se těším až uvidím film :-)

    OdpovědětVymazat

Velice děkuji za každý komentář. Vždyť sami víte, že potěší. :)